Inschrijving voor 2021 mogelijk vanaf 15 februari

Ticket

Welke tickets zijn beschikbaar?

Er is één soort ticket beschikbaar: ongeacht de afstand zijn de kosten 17 euro per persoon.

Wat krijg ik precies voor mijn ticket?

De ticketprijs is inclusief een parkeerplaats, bewegwijzerde route, gps, motorbegeleiding, EHBO, technische serviceverlening onderweg (evt. onderdelen moet je wel afrekenen), een luxe vers broodje bij het rustpunt met snack en een drankje, fysiotherapie door Maartje en company, een biertje bij aankomst, een plaats in de finish village en een foto met Brabants Mooiste(n).

Hoe kom ik aan een startbewijs?

Je kunt je ticket hier aanschaffen. Je ticket wordt direct per mail naar je toegestuurd nadat je hebt betaald.

Kan ik meerdere tickets tegelijk bestellen?

Jazeker, je kunt tot 50 tickets aanschaffen in een reservering. Om de reservering te kunnen afronden heb je van elke deelnemer individuele gegevens nodig als naam, geboortedatum, emailadres, en eventueel een NTFU lidmaatschapsnummer. De reservering is pas na betaling definitief.

Kan ik als bedrijf een groep aanmelden?

Jazeker. Je kunt voor de deelnemers een inschrijfcode ontvangen en dan sturen we je een factuur. Voor meer informatie mail naar info@brabantsmooste.nl

Kan ik mijn ticket annuleren?

Tot 1 mei 2021 kun je je ticket annuleren en krijg je je inschrijfgeld terug. We houden dan 2,- administratiekosten in. Je mag ook altijd iemand anders in jouw plaats laten fietsen, geef de naamswijziging dan even door.

Route

Is de route geschikt voor MTB / ATB?

De route is bedoeld voor racefietsers en gaat voor 95% over verharde fietspaden en wegen in het buitengebied. Er kan een kort stukje (fijne) gravel in zitten, waarover goed te fietsen is.

Waar kan ik de route vinden?

Een week voor het evenement komt de route voor GPS beschikbaar via een email aan de deelnemers van Brabants Mooiste en de site van NTFU.

Overige vragen

Hoeveel deelnemers kunnen meedoen?

Voor Brabants Mooiste 2021 kunnen maximaal 800 deelnemers inschrijven. Ben er op tijd bij!

Ik heb een vraag die hier niet bij staat?

Stuur een mailtje naar info@brabantsmooiste.nl dan helpen we je snel verder.