Ladies ride 2021

,
Om 10.00 uur start de Ladies Ride. Je bent van harte welkom om daarbij aan te sluiten.

Corona maatregelen

,
Deelnemers hebben na afloop uitsluitend toegang in het finish dorp met een Corona Check App met geldige QR code. Lees verder >

Routes 70 en 115 km

,
De routes komen een week voor aanvang voor deelnemers beschikbaar als gpx download. Hou je mailbox in de gaten!

2021 editie gaat door!

De voorbereidingen zijn al in volle gang, 5 september 2021 gaat door! Wij hebben er zin in…

Extra goed geregeld

Na afloop van de eerste editie van Brabants Mooiste heeft NTFU het evenement het “extra goed geregeld” keurmerk gegeven.

Gratis parkeren

Parkeren is gratis, en kan op 500 meter van de Start. Parkeren is onbewaakt en je dient het terrein om uiterlijk 1800 uur te verlaten.

Beenmassage

,
Inbegrepen in je ticket: beenmassage voor een snel herstel door de fysiotherapeuten van Maartje & Co

Brabants Mooiste 2020 verzet naar 2021

Hoewel Brabants Mooiste net na 1 september zou plaatsvinden zien we niet hoe we het evenement met de feestelijke gezelligheid en het kwalitatieve verzorgingsniveau die Brabants Mooiste kenmerkt, verantwoord binnen de 1.5m beperkingen kunnen…

Technische ondersteuning

De technische ondersteuning bij de start en bij het servicepunt onderweg wordt verzorgd door René van Linden, Bike Totaal fietsspecialist in Oisterwijk. Eventuele benodigde onderdelen kun je direct aanschaffen.

Mobiele hulpdienst

Onderweg wordt de mobiele servicedienst verzorgd door Jos Rozen uit Oisterwijk. Hij helpt je zo snel mogelijk weer op weg, of naar het dichtst bijzijnde servicepunt. Jos wordt hierbij ondersteund door motorbegeleiders.

Brabants Mooiste en NTFU

Leden van Brabants Mooiste en haar 50 vrijwilligers hebben de tocht inmiddels uitgezet en werken hard aan de gezelligste finish village van Brabant. NTFU  heeft de tocht opgenomen in haar jaarkalender.

Brabants Mooiste(n)

Aan de finish word je onthaald door Brabants Mooiste(n)!

Clinic Puck Moonen 2019

10 deelnemers wonnen een exclusieve clinic met Puck Moonen op 8 september. Het werd een gezellige dag in Puck's thuisgebied. "De route van Brabants Mooiste gaat door mijn thuisgebied, waar ik ben opgegroeid, mijn dagelijkse trainingsronde…

Brabants Mooiste foto’s 2019

Wat was het een mooie dag! Met dank aan Ton Cremer en Marieke van Berkel kunnen we nog een keer nagenieten. Kijk of je ertussen staat!

Brabants Mooiste bij Lovo

Lovo deed verslag van Brabants Mooiste 2019 en de clinic met Puck Moonen. Bekijk de leuke reportage van Luuk Touw Media hier >

Brabants Mooiste krijgt bijdrage MIGO

Op dinsdag 7 mei 2019 kreeg Stichting Brabants Mooiste een mooie financiële ondersteuning uitgereikt in het raadhuis van Oisterwijk, door het Maatschappelijk Innovatiefonds van de gemeente Oisterwijk (MIGO).