Brabants Mooiste shirts

,
Voor de vijfde editie van Brabants Mooiste hebben we prachtige shirts laten maken. Bestellen in de webshop.

Route 2024

,
We bieden naast de nieuwe fietsroutes van 80 en 120 km een nieuwe graveltocht van 90 km.

Video 2023

Verslag van een fantastische dag, Brabants Mooiste 2023! Met dank aan Luuk Touw en David de Costa, en iedereen die een spontane bijdrage heeft geleverd. Tot ziens op 1 september 2024!

Foto’s 2023

Wat een fijne terugblik op Brabants Mooiste 2023! Een prachtige dag, veel blije gezichten. Bekijk hier de foto's.

Route 2023

Je kunt de routes van 2023 hier downloaden.

De Böllekes

,
In het finishdorp word je feestelijk onthaald door De Böllekes uit Oisterwijk, ons eigen vaste huisorkest van 21 man sterk!

Foto’s 2022

Het was een feestje, zondag 4 september 2022. Stralend weer, mooie routes. Heb je jezelf al gespot op de foto's?

Stichting Veer(le)kracht

In 2022 en 2023 stond Brabants Mooiste niet alleen in het teken van prachtige fietsroutes, sportieve uitdagingen en een gezellige sfeer maar ook in het teken Stichting Veer(le)kracht. De Stichting is ontstaan uit een idee van Veerle, die vorig…

Graveltocht

In 2024 voegen we weer een graveltocht toe. Deze tocht is 90 km lang en komt (alleen als) gpx download voor deelnemers beschikbaar een week voor het evenement.

Foto’s 2021

Wat een stralende dag, 5 september 2021. En wat waren we blij dat we Brabants Mooiste konden organiseren, ondanks de Corona maatregelen. Kijk de foto's terug >

Extra goed geregeld

Na de versie van 2022 heeft de NTFU het evenement opnieuw het “extra goed geregeld” keurmerk gegeven.

Route 2022

Je kunt de verschillende routebestanden van 2022 hier downloaden.

Gratis parkeren

Parkeren is gratis, en kan op 500 meter van de Start. Parkeren is onbewaakt en je dient het terrein om uiterlijk 1800 uur te verlaten.

Beenmassage

,
Inbegrepen in je ticket: beenmassage voor een snel herstel door de fysiotherapeuten van Maartje & Co

Technische ondersteuning

,
De technische ondersteuning bij de start en bij het servicepunt onderweg wordt verzorgd door De Tweewieler uit Udenhout. Eventuele benodigde onderdelen kun je direct aanschaffen.

Mobiele hulpdienst

Onderweg hebben we een mobiele servicedienst. Deze helpt je zo snel mogelijk weer op weg, of naar het dichtst bijzijnde servicepunt. De mobiele servicedienst wordt hierbij ondersteund door motorbegeleiding.

Brabants Mooiste(n)

Aan de finish word je onthaald door Brabants Mooiste(n)!

Clinic Puck Moonen 2019

10 deelnemers wonnen een exclusieve clinic met Puck Moonen op 8 september. Het werd een gezellige dag in Puck's thuisgebied. "De route van Brabants Mooiste gaat door mijn thuisgebied, waar ik ben opgegroeid, mijn dagelijkse trainingsronde…

Brabants Mooiste foto’s 2019

Wat was het een mooie dag! Met dank aan Ton Cremer en Marieke van Berkel kunnen we nog een keer nagenieten. Kijk of je ertussen staat!

Brabants Mooiste bij Lovo

Lovo deed verslag van Brabants Mooiste 2019 en de clinic met Puck Moonen. Bekijk de leuke reportage van Luuk Touw Media hier >